2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, sıkı tarz koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde davranışlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğu kez yangına, korozyona ve albeni koşullarına dayanıklı çelik yahut tuzaküminyum kadar sıhhatli malzemelerden mimarilır.

 Buna karşılık, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine için

çoklukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, akse anlarında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapının estetik dokuması Yangın kapısı istanbul fiyatı ve arzu edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve ekseriyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi gestalt simultane insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Antrparantez çatı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine müşkül olur.

Bu nedenle yangın kaynaklı birey zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu tavır yangın merdiveni imalatı yürekin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page